NMKY

Lajina koripallo on yleensäottaen edullinen johtuen tarvittavien varusteiden vähäisestä määrästä, sekä saliolosuhteiden edullisuudesta. Suurimmat kustannukset koostuvat etenkin vanhemmilla junioreilla pelimatkatoiminnasta ja valmennuksen ja ohjauksen kuluista. Seurana pyrimme mahdollistamaan myös kilpaurheilun mahdollisimman edullisesti.

 

Koripallon harrastamisen toimintamaksut RoNMKY:ssä on jaettu KAUSIMAKSUUN, JOUKKUEMAKSUUN, sekä LISENSSI & VAKUUTUSMAKSUIHIN.

 

KAUSIMAKSU

Rovaniemen NMKY:lle suoritettava maksu koripallokaudesta.

Kausimaksu laskutetaan kahdessa erässä. Eräpäivät ovat 15.10.(syyskausi) ja 15.2. (kevätkausi)

Kausimaksut kaudella 2020 - 2021 ovat seuraavat:

A -juniorit (U19) 600 €

B -juniorit (U16) 600 €

C -juniorit (U14) 530 €

Minit (U12) 400 € (sarjatoiminnassa mukana olevat)

Pikkusudet koripallokerho 180 €

 


Kausimaksu sisältää:

 • Harjoitukset syyskuusta-toukokuuhun (U19-U14 junioreilla myös kesäharjoittelun)
 • Joukkueen yhteiset harjoitusvälineet
 • Koripalloliiton sarjamaksut
 • Valmentajien koulutuskulut, lisenssin ja korvaukset
 • Seuran peliasun lainaksi kauden ajaksi
 • Mineille yhden aluesarjaturnauksen matkakustannukset
 • C-A junioreille yhden turnauksen (tallink, ricoh, Lauri Markkanen-tournament, sSmabasket jne.) kisapassin, sekä turnauksen valmentajan ja jojon kustannukset
 • Seuran yhteisten tapahtumien järjestelyt
 • Kotiturnausten salivuokrat ja tuomarikulut
 • Joukkueiden ja seuran kirjanpidon
 • ym. johtokunnalle perustellut esitykset

Sisaralennukset (nuoremmasta sisaruksesta):

1. nuori täysi maksu
2. nuori täysi maksu
3. nuori 50 % alennus maksusta
4. nuori 100 % alennus maksusta

 

JOUKKUEMAKSU

Joukkuemaksu koostuu joukkueen pelimatkakuluista. Vanhemmilla junioreilla joukkuemaksut ovat yleensä suuremmat johtuen pelien ja matkustamisen määrästä. 

 

LISENSSIMAKSU 

Lisenssimaksu on Suomen Koripalloliitolle suoritettava maksu, joka oikeuttaa pelaamaan Suomen Koripalloliiton alaisissa sarjoissa, otteluissa ja turnauksissa. Tarkempaa tietoa lisenssi ja vakuutusmaksuista löytyy Suomen koripalloliiton lisenssi ja vakuutussivuilta. HUOM. Pikkusudet-koripallokoululaisille SEURA hankkii lisenssin, johon kuuluu myös vakuutus (ks. alla)

 

VAKUUTUSMAKSU

RoNMKY:ssa pelaavien tulee hankkia urheilussa sattuneen tapaturman kattava vakuutus. Vakuutuksen voi hankkia koripallolisenssin oston yhteydessä, mutta on mahdollista hankkia nämä myös erikseen. Kannattaa aina tarkastaa oman vakuutuksen kattavuus ennen erillisen vakuutuksen ostamista.

Lisetietoa koripalloliiton tarjoamasta vakuutuksesta löytyy liiton vakuutus-sivuilta. Kannattaa kuitenkin kysyä vakuutusta myös omasta vakuutusyhtiöstä.

 

LASKUTUKSEEN LIITTYVÄT KYSYMYKSET

Seuran laskutuspalvelu hoidetaan yhdessä Visma Financial solutions Oy:n kanssa. Laskut luodaan ja lähetetään edelleen seuran toimesta. 

Laskutukseen liittyvissä kysymyksissä auttaa ensisijaisesti joukkueenjohtaja ja maksamiseen liittyvistä asioista voi sopia joukkueenjohtajan kanssa ennen laskujen erääntymistä. 

Visma hoitaa erääntyneiden laskujen maksuvalvonnan ja mahdolliset maksumuistutukset, sekä tarvittaessa perintätoimet seuran puolesta. Muistutus- ja perintäkulut sekä korot peritään velalliselta. Erääntyneisiin laskuihin liittyvistä asioista vastaa Visma. Yhteystiedot löytyvät laskulta.