NMKY

Mikrojen keväinen Kaupunkisarja saatiin keskiviikkona päätökseen Korkalovaaran isossa salissa. Kaupunkisarjan aikana mikroikäiset pelaajat pääsivät pelaamaan hyviä pelejä toistakymmentä kappaletta tutussa kotoisassa kotisalissa. Kaikkiaan poikia ja tyttöjä mikrojen ryhmässä oli yhteensä noin 35.

Koko kaupunkisarjan ajan pelitapahtumissa oli hyvä ja kannustava ilmapiiri, jonka luomiseen osallistuivat niin valmentajat, tuomarit, toimitsijat ja paikalle saapunut yleisö. Kaupunkisarja osoittautui varsin onnistuneeksi kokeiluksi ja sitä pyritään jatkamaan myös tulevilla kausillakin.

Pohjoisella alueella sarjapelejä on varsin vähän: mikrot pelasivat tällä kaudella noin 8 sarjapeliä. Ilman kaupunkisarjojen pelejä, olisi pelaajien peliminuutit jääneet harmittavan vähiin ja pelitapahtumia olisi ollut äärimmäisen harvoin. Kuten vanha sanonta sanoo: Vain pelaamalla opit pelaamaan.

 

Kaupunkisarjan 2014 joukkueet Bulls, Heat, Lakers ja Thunder yhteiskuvassa.

Mikrojen kausi päättyy joukkueen omiin päättäjäisiin keskiviikkona 5.5 Korkalovaaran pikkusalissa. Suuri kiitos kaikille kaupunkisarjan mahdollistaneille tahoille. Erityismaininta menee koko tapahtuman priimusmoottorille Lauri Hervalle, joka on kokonaisvaltaisesti vienyt eteenpäin juniorikoripalloilua Rovaniemellä.