NMKY

Otteluennakko RoNMKY - ONMKY II 

RoNMKY:n kolmas ottelu tällä kaudella ja haussa on toinen kotivoitto jo kerran voitetusta Ynnin II joukkueesta (75-51). 

Edellisessä kohtaamisessa kotijoukkue onnistui ottamaan kuskin paikan jo toisessa erässä ja piti sen ottelun loppuun asti.Ynni tuli kolmanteen erään vielä taistelemaan ottelun voitosta, mutta useat menetykset ja Rovaniemen tehokkaat vastaiskut tarjoilivat voiton avaimet kotijoukkueelle. Neljännessä erässä Oulun kahdeksasta pelaajasta ei löytynyt enää voimia tarjota yleisölle trilleriä. Kuinka käy tällä kertaa?

Rovaniemellä on ollut alkukaudesta loukkaantumisia ja sairastapauksia, mutta harjoitusringin laajuus takaa täyden ja erittäin iskukykyisen kokoonpanon lauantaille. Tarkempaa tietoa Oulun NMKY:n II joukkueen pelaavasta kokoonpanosta ei toistaiseksi ole tiedossa. Ottelun avainasemaan nousee vaihtopenkiltä tulevien pelaajien valmius astua tositoimiin valmentajan kutsun käydessä.  Liikkuuko jalka riittävästi ja kestävätkö pelaajien hermot loppuun asti?

Luvassa on vauhdikasta koripalloa lauantai-illan huumaan!

Seuraa heitä: 

Niklas Aalto #8 
Niken ensimmäinen kotipeli Rovaniemellä. Monipuolinen urheilija etelästä pystyy pelaamaan niin korin alla kuin kaaren takanakin.

Risto Rantanen #13
Edellisessä kohtaamisessa "Rise" villitsi kotiyleisöä rohkeilla ajoilla ja upotti kolmenpisteen heittonsa upeasti. Löytyykö sama vire uudelleen Ynnin hakiessa revanssia?

ONMKY:n parivaljakko Vili Hautala  #10 ja Juhani Katajamäki  #12 tekivät viimeksi Ynnin 51 pisteestä 31 pistettä. Saako Rovaniemi pidettyä miehet tällä kertaa paremmin kurissa vai nostavatko muut pelaajat profiiliaan? 

Alustavat kokoonpanot:

RoNMKY: Aalto, Herva, Härkönen, Jaatinen, Kujala, Lassila, Mustonen, Nieminen, Rantanen, Skliaruk, Valkama, Vostrakov, Yrjänheikki I.

Sivussa: Graf, Kari, Ylinen 

ONMKY:  Eskola, Halonen, Hautala, Huhmo A, Huhmo S, Junila, Katajamäki, Manninen, Vakkilainen, Yrjänheikki T.

RoNMKY-ONMKY II lauantaina 22.11 Keltakankaan liikuntahallissa klo 18:30

Liput: 3e (sisältäen kahvin)

Kausikortti: 15e (sisältäen kaikki RoNMKY:n kotiottelut, mukaan lukien mahdolliset 1.divisiona karsinnat, myös kausikorttiin sisältyy kahvi).

Otteluissa jälleen kattava kanttiini ja kuulutukset, tervetuloa!