NMKY

Minityttöjen kotiturnaus 15.11

Minityttöjen kauden ensimmäinen kotiturnaus pelattiin Korkalovaaran koululla 15.11.2014. Peleihin osallistui Venla, Ida, Ella, Emilia K., Emilia H., Minttu, Siiri, Reetta, Iina ja Aino. Otteluraportin ovat kirjoittaneet Emilia H. ja Minttu.

Emilia H:

Ensimmäinen peli oli Kemijärveä vastaan. Se meni minun mielestä hyvin, vaikka hävittiin se. Minun mielestä puolustus meni ihan hyvin. Voisimme parantaa syötöissä ja yhteispelissä. En välittänyt pisteistä ja hienosti tsempattiin loppuun asti.

Minttu:

Minun mielestä puolustus oli ihan hyvä, mutta pelistä puuttui syötöt ja yhteispeli. Ensimmäisessä pelissä totuttiin vasta pelaamiseen, mutta toisessa pelissä meni jo paljon paremmin.

Ronmky-Kemijärvi päättyi Kemijärven voittoon 27–60.

Rovaniemen pistehirmut:

Ella: 10 pistettä

Emilia K: 10 pistettä

Iina: 5 pistettä

Emilia H: 2 pistettä

Emilia H:

Toinen peli oli Sallaa vastaan. Se meni mielestäni tosi hyvin. Kaikki osa-alueet: hyökkäys, syötöt ja puolustus meni paremmin kuin ensimmäisessä pelissä. Kauden ensimmäinen voitto tuntui mahtavalta. Minun mielestä parempi joukkue voitti!

Minttu:

Minun mielestä peli meni ihan hyvin. Yhteispeli meni paremmin kuin ensimmäisessä pelissä ja syöttöjä oli enemmän kaikille. Peli oli todella tiukka. Välillä me johdimme ja välillä Salla johti, mutta me päädyimme kuitenkin voittoon.

Ronmky-Salla päättyi niukasti Rovaniemen voittoon 56–51.

Rovaniemen pistehirmut:

Emilia K: 35 pistettä

Emilia H: 9 pistettä

Iina: 6 pistettä

Ella: 4 pistettä

Reetta: 2 pistettä