NMKY

Miesten edustusjoukkue avaa vuoden 2015 lauantaina perinteikästä Kauhajoen Karhua vastaan Keltakankaalla. Kevät puolisko tulee olemaan RoNMKY:lle kiivas tahtisempi, sillä pelejä on melkein tuplasti verrattuna syyskauteen.

Kauhajoen Karhu on jo tuttu näky miesten Korisliigassa. 2000-luvun aikana seura on pelannut kuluva kausi mukaan lukien seitsemän Korisliigassa ja kahdeksan 1.divisionassa. Kuluva kausi Korisliigassa on Karhulle kuudes peräkkäinen. Seura kamppailee tällä kaudella tiukasti historiansa ensimmäisestä SM-mitalista koripallon puolella. Huomioitavaa, on kuitenkin se, että Karhun kokoonpanosta löytyy tasan yksi oma kasvatti!

Kauhajoella on viime vuosien aikana pyritty panostamaan entistä enemmän omaan juniorityöhön. Viimeisimpänä satsauksena, on miesten kakkosjoukkueen kasaan saaminen. Tässä porukassa seuran A-juniorit saavat ensimmäiset pelinsä miesten tasolla. Tämän kauden joukkue koostuu seuran omista A-junioreista, mutta mukaan on saatu myös kiitettävä määrä kokeneita pelureita.

Vaikka Karhu pitää miesten keskisen alueen 2.divarissa sarjataulukon perää, ei sitä tule aliarvioida. Karhun komea paikallisvoitto avauskierroksella BC Lapuasta kääntyi kabinetissa 0-40 tappioksi. Karhun ryhmä on rovaniemeläisiä kookkaampi, joten tuttuun tyyliin levypallopeli tulee olemaan yksi kotijoukkueen haasteista.

Rovaniemen NMKY pääsi sarjatauolle mukanaan maukas vierasvoitto Oulun NMKY:stä. Ryhmä palasi yhteisharjoituksiin ansaitun loman jälkeen 6.1, joten kinkut on ehditty sulattelemaan ja kuviot hiomaan kuntoon ennen sarjan jatkumista. Joulutauon jälkeen harjoitusrinkiin on saatu tuoretta verta, kun Kemin Innon kasvatti Teemu Ylinen on liittynyt harjoitusvahvuuteen. Myös pitkään erilaisista vaivoista kärsineet Micke Kari ja Jere Graf ovat olleet harjoitusvahvuudessa mukana. Seura odottaa vielä polvivaivasta kuntoutuvan Dima Medvedevin liittymistä joukkueen vahvuuteen, todennäköisesti Medvedeviä ei tällä kaudella peliparketeilla nähdä, mutta miestä pyritään mahdollisuuksien mukaan ajamaan sisään pelisysteemiin tulevia kausia silmällä pitäen.

 

Seuraa heitä:

#10 Marko Loukko, Karhu. Loukon veljekset olivat Namikalle pahoja pideltäviä Karhun viime visiitillä 2.divarissa. Vahvat jässikät pelisilmällä varustettuna tulevat olemaan tälläkin kertaa vaikeasti pideltäviä. Tällä kertaa Kauhajoen kokoonpanossa on ainoastaan veljeksistä vanhempi Marko.

#13 Risto Rantanen, Ronmky. Rantanen on esiintynyt harjoituksissa vahvasti. Peleissä suorittamiseen kaivataan tasaisuutta, alla vahva peli Oulussa ennen Joulua. Pystyy ratkaisemaan kaukaa ja läheltä.

#11 Lauri Herva, Ronmky. On kuin kalavedessä peleissä, jossa pääsee junttaamaan kunnolla. Karhua vastaan painittavaa tulee riittämään. Hyvä kaukoheittäjä on myös virhealtis, pysyykö pelissä sisällä loppuun asti?

 

RoNMKY-Kauhajoen Karhu  II, lauantaina 17.1.2015 klo 12.00 Keltakankaan liikuntahalli.

Liput tuttuun tapaan 3e sisältäen kahvin, alle 7v lapset ilmaiseksi sisään. C-poikien kioski palvelee janoisia ja nälkäisiä koko ottelun ajan.

 

Myynnissä ainoastaan tässä ottelussa kevätkauden kattava kausikortti hintaan 9e, ostakaahan omanne pois ennen kuin loppuvat kesken!


RoNMKY:n kotiottelut kevätkaudella 2015:

17.1 Keltakangas klo 12.00 RoNMKY-Kauhajoki

25.1 Keltakangas klo 13.30 RoNMKY-BC Lapua

22.3 Keltakangas klo 14.00 RoNMKY-KiiRi

29.3 Keltakangas klo 13.30 RoNMKY-Huima