NMKY

Aurinkoisena torstaiaamuna 21.4. lähdimme kuuden joukkueen voimin kohti Lahtea ja vuosittaista Easter- turnausta. Matka Lahteen sujui sään mukaan aurinkoisesti.

 

Tämä oli jo seuramme kolmas turnausmatka Lahteen eikä tarkoitus ollut enää mennä kentälle katselemaan, vaan pelaamaan tosissaan ja voittamaan matseja.

 

Kehitystä on selvästi tapahtunut, sillä sain huomata omienkin C- poikien taitojen kehittyneen huimasti, hienoimpana kruununa trillerimäisen ottelun voitto Tallinnan Kalevista. Pääsin seuraamaan myös muiden seuramme junnujen hienoja otteita kentällä, kiitos valmentajien määrätietoisen ja korkeatasoisen valmennuksen ja hyvän harjoittelun. Upein kokemus oli seurata C- tyttöjen fun- sarjan finaalia Kouvolan Kouvoja vastaan, joka erittäin jännittävien loppuhetkien jälkeen päättyi kouvolalaisten voittoon 2 pisteellä ja meidän seuramme tyttöjen katkeriin tappionkyyneliin. Tässä tapauksessa hopea ei todellakaan ollut häpeä ja melko pian hopeamitali alkoi silmin nähden myös tytöille maistua. Kautta linjan seuramme juniorit esiintyivät mallikkaasti kentällä ja myöskin kentän ulkopuolella. Voinkin ylpeänä todeta, että seurassamme on erittäin fiksuja junioreita, joukkueenjohtajia ja valmentajia ja on ilo reissata näin asiallisen ja fiksun porukan kanssa.

 

Kiitos kaikille mahtavasta turnausmatkasta ja Erityiskiitos JJ Arjalle toisen

 ” autokolonnan” erittäin pätevästä johtamisesta.

 

Ensi keväänä uudestaan!

 

Aurinkoisena torstaina 28.4.2011

 

Martti Nieminen

PJ

C- poikien valmentaja