NMKY

Vapaa viikonloppu saa yhä odottaa miesten edustusjoukkuetta, kun viikon sisään kohdataan HoNsU II:n toistamiseen. Sunnuntainen Jyväskylän Kypärämäessä pelattu ottelu ei jättänyt katsojia kylmäksi. Toivottavasti Keltakankaalla nähdään yhtä jännittävä ja tasokas korismatsi.

 

HoNsUN kakkosporukka koostuu pääosin seuran A-junioreista. Joukkue juoksee kenttää hyvin ja on hieman kotijoukkue Rovaniemen NMKY:tä kookkaampi. Joukkueen valmentajana ainakin kotipelissä toimi kaiken nähnyt ja kokenut ex-maajoukkuepelaaja Juha Sten, joka on loistava nuorten pelaajien kehittäjänä. Honsun A-pojilla ei tulevana viikonloppuna ole nuorten SM-sarjassa pelejä, joten sen puolesta Pohjoiseen voi matkata paras mahdollinen kokoonpano. Viime pyhänä Jyväskylässä pelattu peli päättyi HoNsU:n 76-70 kotivoittoon.

 

Namikan peli on parantanut kevään mittaan. Alku kaudesta peliin saattoi sattua maksimissaan kaksi ehjää kymmenminuuttista; viime viikonloppuna Namika pystyi miltei kahteen ehjään 40 minuuttiseen. Kokoonpanossa jatkanee sama 12 miehen ryhmä, joka on aiemmissakin kotipeleissä esiintynyt.

 

Seuraa heitä

#10 Jani Vostrakov, RoNMKY. Kokosi viime pyhänä Kypärämäessä kokoon 21 pinnaa. Haastoi röyhkeästi ja tuloksekkaasti HoNsU:laisia. Lienee merkattu mies ”Juppe” Stenin papereissa.

#10 Henry Boyd, HoNsU. Vasta 16 vuotias takamies, joka on esiintynyt alle 16-vuotiaiden maajoukkueessakin. Nopein pelaaja, joka Keltakankaalla on nähty miesmuistiin.


RoNMKY:n alustava kokoonpano sunnuntaille: Lassila, Kosunen, Dementjeff, Jaatinen, Vostrakov, Herva, Nieminen, Rantanen, Kujala, Valkama, Kiviniemi, Mustonen.


RoNMKY-HoNsU II sunnuntaina Keltakankaalla klo 12.00. Liput 3 euroa, lapset ilmaiseksi. Kanttiini ja fanimyymälä palvelevat totuttuun tapaan.