NMKY

C-tytöt jatkoivat aluesarjan otteluitaan kotoisassa Korkalovaaran luolassa. Kokoonpano oli jälleen varsin kirjava ku pelaajia oli mukana neljää eri vuosikertaa. Ronmky kierräti päivän peleissä 14 pelaajaa kun rosterissa olivat Ella, Elsa, Iso-Emppu, Pikku-Emppu, Aino, Suski, Jossu, Meeri, Venla, Bea, Nella, Ninni, Alissa ja nuorimpana joukkueen kuopus Ida.

Päivän ensimmäinen ottelu oli Oulun NMKY:n rediä vastaan. Ronmky käytti ottelussa parhaita aseitaan eli juoksi kenttää koko joukkueen voimin, jolloin Oulun puolustus ei ehtiny organisoitumaan. Varsinkin Ella, Jossu ja Iso-emppu hyödynsivät häikäilemättä tämän mättäen komeat pistesaldot. Rovaniemeläisittän ilahduttavaa oli myös seurata nuoremman sukupolven ennakkoluulotonta pelaamista. Ida, Venla ja Bea eivät ujostelleet tippaakaan vanhempien tyttöjen seurassa. Aino pelasi tavoilleen uskollisesti äärimmäisen fiksusti ja teki siinä sivussa mukavat 8 pinnaa. Meeri meni rohkeasti levypalloihin ja saikin niitä tukun omalle joukkueelle. Ottelu päättyi Ronmkyn selvään voittoon 84-31.

Pisteet: Emilia 27, Ella 15, Elsa 14, Jossu 8, Aino 8, Pikku-Emppu 8, Ida 4

Valmentajien kommentit:

Laitettiin pallot pussiin paikoista. Se on oikeesti parasta, koska tämä on korinteko-peli. Viimeistelytarkkuus oli hyvä. Parannettiin peliä loppua kohti ja kaikki pääs peliin sisään. Myös uudet ja nuoret pelaajat. Tällä porukalla ei olla ihan hirveästi harjoiteltu yhdessä ja siihen nähden peli oli jopa yllätävän hyvää. Pallo ja pelaajat liikkuvat ja sitä me halutaan.

 

Päivän toiseen kamppailuun rosteriin lisättiin vanhempaa kaartia kun Nella, Ninni ja Alissa liittyivät joukkueeseen Oulun NMKY:n sm-sarja joukkuetta vastaan. Alissa aloitti Ronmkyn korinteon, mutta sen jälkeen koettiin ottelun sykähdyttävin hetki kun Ida syötti pallon laittaan ja leikkasi korille. Ida sai pallon oivaan leikkaukseensa takaisin ja viimeisteli kauniin layupin hölmistyneen Oululaispuolustuksen edestä. Ensimmäisellä jaksolla Ronmky taisteli nuorella joukkueella muutenkin erinomaisesti kokeneempaa Oululaisjoukkuetta vastaan. Kovatempoisessa ottelussa viimeistelytarkkuus muodostui ratkaisevaksi tekijäksi. Kotijoukkue nosteli palloja ohi korista luvattoman paljon. Kaikki kulminoitui kapteeni Nellan tuskaiseen korintekoon kun mikään ei mennyt sisään.Nella kuitenkin näytti luonteenlujuutensa, eikä antanut vaikeuksien lannistaa, vaan auttoi joukkuetta kaikilla muilla tavoin. Hakien levareita, auttaen puolustuksessa, jakaen palloa. Paremmalla viimeistelyllä kotijoukkue olisi taistellut paljon tasapäisemmin ottelussa, mutta voitto matkasi tällä kertaa ansaitusti Ouluun lukemin 71-34.

Ronmkyn pisteet: Iso-Emppu 9, Nella 7, Pikku-Emppu 6, Alissa 4, Ida 4, Ella 2, Elsa 2

 

Ronmkyn kapteeniston (Ninni, Nella, Alissa) kommentit ottelusta:

Kaikki taistelivat ja tilaa ei annettu kentän millään osa-alueella Elsan ja Nellan johdolla. Paremmin ois pitäny laittaa pallot pussiin.

 

Valmentajien kommentit:

Vastustaja oli kokenut ja kova näihin peleihin ja me taas aika kokemattomia. Siihen nähden meidän taisteluilme oli aivan huikea. Taistelun ruumiillistuma oli kyllä Elsa. Elsan levypallopelaaminen oli aivan omalla tasollaan ja yhtään ilmaista palloa ei vastustajalle annettu. Huikea peli kerta kaikkiaan Elsalta. Pikku-Emppu otti kovaa roolia ottelun edetessä. Ja edelleen pakko nostaa nuoriso-osasto esiin. Meillä ei välttämättä montaa tyttöä ole mutta Venla ja Bea oli hyviä ja Ida ihan mieletön. Nella kasasi itsensä vaikkei mikään onnistunut. Joskus tulee näitä päiviä, mutta sekin kertoo jotaki koripalloilijasta että kuinka hyvä olet silloin kun se huonopäivä sattuu. Nella näytti että pystyy huononakin päivänä auttamaan joukkuetta. Sitten otettava. Pelien ulkopuolelta nostettava yksi pelaaja, Suski. Korisura kestänyt kolme viikkoa mutta Suskista sitä ei huomaa kun tyttö antaa kentällä kaikkensa.