NMKY

Sunnuntaiaamuna 4.12 oli Korkalovaaran koulun isossa salissa allekirjoittaneelle ja monelle muulle tuttu päivä, nimittäin pelipäivä. Pitkään olivat minipojat taas saaneet odottaa sarjapelejä, mutta vihdoin oli päivä koittanut. Minipoikia oli pelivalmiudessa ja rosterissa jopa ongelmallisen paljon valmennusjohdolle, 13. Poikien vieraaksi oli saapunut Oulusta kaimaseuran Black ja White joukkueet. Oululla oli yhteensä mukana vain 11 poikaa, joista osa pelasi molemmissa joukkueissa, ja tämän takia Oulujen keskinäiseen peliin "lainattiin" muutama innokas poika Rovaniemeltä. 

ONMKY Black - RoNMKY

Ensimmäiseen peliin lähdettäessä ei tiedetty oikein mitä odottaa. Lämmittelyssä joukkueen scout huomioi, että vastustajalla oli muutama pidempi poika, jonka takia poikia muistutettiin sulkemisesta. Peli saikin pojilta lentävän lähdön tilanteen ollessa muutaman minuutin jälkeen 20-2 Rovaniemen hyväksi. Tämän jälkeen seurasi kuitenkin nukahdus, jonka seurauksena Oulu pääsi kaventamaan eron 20-8, jossa tilanteessa mentiin ensimmäiselle tauolle. Tauolla valmennusjohto pyrki takomaan poikien päähän, että hyökkäyksessä tuli liikaa helppoja menetyksiä ja puolustuksessa liikaa nukahduksia. Tästä sisuuntunena pojat veivätkin, etenkin Niilon hienojen coast to coast ajojen ja Onnin upeiden tarjoilujen johdolla, 21-. "Air Kartimon" saalis olikin jo puoliajalla 18 täppää, ja tilanne Rovaniemelle 41-8. Toinen puoliaika ei ihmeitä tarjonnut yleisölle. Joukkueiden tasoero näkyi selkeästi, ja välillä Rovaniemen hyökkäyksessä pyöri pallo mallikkaasti, mutta usein hyökkäys meni liian paljon tunkemiseksi. Melkein jokainen sai kuitenkin pojjista onnistumisia joko hyökkäys-, tai puolustuspäässä. Lopputulos 16-66 Rovaniemen voitoksi. 
Pisteet:
Valtteri 6
Valle 4
Joona 6
Niilo 24
Onni 10 
Teemu 9
Aapi 2
Joel 3
Elias 2Pelien välissä Oulut pelasivat muutaman Rovaniemen avun kanssa keskinäisen pelin, joka päättyi toisen suurinumeroiseen voittoon. Tämän jälkeen oli vuorossa ONMKY White-RoNMKY peli.

ONMKY White - RoNMKY

Päivän viimeiseen peliin lähdettiin asetelmista; osalle pojista oli luvassa jo päivän kolmas peli, niin Rovaniemen kuin Oulun joukkueessa, ja Oululla oli kokoonpanossa vain 6 pelaajaa. Peli oli juuri sitä mitä valmennusjohto povaili. Väsynyttä, eikä kovin hyvätasoista peliä. Pelistä itsestään ei jäänytkään kuuluisille jälkipolville oikein kerrottavaa. Rovaniemi piti koko pelin ajan tukevan johdon, vaikka peli oli välillä huonoa. Ehdottomasti positiivista tässä pelissä oli Joonaksen huimat 17 pistettä erinomaisella tehokkuudella. Lopputulos 31-58 Rovaniemen hyväksi.
Pisteet:
Valtteri 7
Valle 8 
Joona 2
Onni 6
Teemu 6
Joel 4
Lauri 2
Joonas 17
Miska 6

Pelit olivat tuloksellisesti hyvät, mutta eivät niinkään pelillisesti. Paljon on kehitettävää vielä etenkin joukkuepelissä. Seuraavan kerran pojat ovat tositoimissa jo 10.12 Oulussa.