NMKY

15. tammikuuta oli minipojilla vuoden 2017 ensimmäinen turnaus, kinkut oli syöty ja uudet vuodet juhlittu, ja viikko reeniä oli takana tultaessa peleihin. Pelipaikkana toimi perinteinen Korkalovaaran koripallopyhättö, ja vastustajina Oulun NMKY:n Black ja White joukkueet. Namika pääsi lähtemään peleihin 12 pelaajan rosterilla.

 

RONMKY - ONMKY White


Päivän ensimmäinen peli lähti käyntiin hyvin, Teemun, Niilon, Valtterin ja Onnin johdolla hyökkäys kulki välillä hyvin, mutta välillä tuli turhia nukahduksia. Tilanne ensimmäiseen erän lopussa 14-6 RoNMKYn hyväksi. Toisella neljänneksellä hyökkäys parani entisestään ja puoliajalla lukemat olivat jo 32-13 RoNMKY:n eduksi. Puoliajalla valmennusjohto painotti, että vaikka ero on selvä niin ei peli ole vielä ohi. Asiat eivät selvästikkään menneet pojille perille, sillä kolmas jakso oli suorastaan masentavaa seurattavaa. Hyökkäys ei kulkenut ollenkaan, liike oli poissa ja menetyksiä tuli liikaa. Jakso päättyi tasan 8-8 ja tilanne ennen viimeistä neljännestä 40-21. Viimeisellä neljänneksellä hyökkäys parani, mutta puolustus oli ehdottomasti pelin huonointa. Puolustuksessa vastustaja pääsi liian helposti korin läheisyyteen, ja oma pelaaja unohtui liian usein. Peli päättyi kuitenkin selvään 60-33 RoNMKYn voittoon.
Pisteet:
Valtteri 12
Teemu 14
Niilo 10
Onni 12
Joel 4
Joona 2
Johannes 2
Jaakko 2
Joonas 2
Aapi -
Olli -
Lauri -

RONMKY - ONMKY Black

Poikien päivän toisessa pelissä vastaan asteli Oulun Black-joukkue. Viimeks Oulussa pojat olivat hävinneet vain kahdella pisteellä trillerimäisen ottelun, joten tässä oli revanssin paikka. Valmennusjohto painotti kaiken antamista kentälle, vaihtoon pääsee kyllä jos väsyttää. Peli olikin alusta asti jo selvä, ensimmäinen jakso päättyi 18-6 RoNMKY:lle ja puoliajalla tilanne oli jo 29-13. Peli ei silti ollut vieläkään kovin hyvää, ja jos vastustaja olisi viimeistellyt kovemmalla prosentilla olisi ero voinut ollut huomattavasti pienempi. Tóisella puoliajalla vain 7 pelaajan rosterilla operoinut Oulun joukkue alkoi väsymään, ja kun joukkueen yksi parhaista pelaajista sai 5 virhettä, alkoi taistelu olla jo ohi Oulun joukkueelta. RoNMKY juoksi onnistumisia laajalla rintamalla ja Oulu sai yhteensä toisella puoliajalla kasaan vain 7 pistettä.Lopputulos 65-19.  Peli ei ollut vieläkään lähelläkään joukkueen potentiaalia, mutta pelit olivat tuloksellisesti hyviä. Etenkin puolustaminen ja pallonmenetysten minimointi tuottivat nuorelle valmennustriolle jo harmaita hiuksia. Positiivista peleissä oli kuitenkin se,että moni pelaaja sai onnistumisia peleissä.
Pisteet:
Niilo 14
Teemu 12
Onni 14
Johannes 4
Aapi 4
Joonas 4
Joona 4
Valtteri 3
Joel 2
Olli 2
Lauri 2

Minipoikien pelit jatkuvat 11.2 Oulussa pelattavalla turnauksella.