NMKY

Rovaniemen NMKY:n miesten edustusjoukkueen ottelutahti jatkuu kiivaana miesten II-divarissa, kun tulevana viikonloppuna Rovaniemellä pelataan sekä lauantaina että myös sunnuntaina. Tätä harvinaista herkkua tulevat tarjoamaan RoNMKY:n kanssa lauantaina Kiimingin Riento ja sunnuntaina sarjakärki Äänekosken Huima. Toimituksemme pääsi jututtamaan viime lauantaina Oulun sukkaan 27 pinnaa nakuttanut Pyry Dementjeffiä ennen tulevan viikonlopun rientoja.

 

Viime lauantaina sinulta nähtiin kauden tähän mennessä vahvin peli, mistä moinen ”suonenveto” ja miten se säilytetään tulevan viikonlopun peleihin?

Onnistumisia tulee kun on pelissä täysillä mukana ja pelaa joka tilanteen kerrallaan. Ja sama homma nyt viikonloppuna, ei kannata liikaa miettiä pitää vaan pelata kovaa niin kyllä onnistumiset seuraa toisiaan.

 

Mitä tuosta voitokkaasta Oulu pelistä tulee ottaa mukaan tuleviin peleihin ja mitä parannettavaa mielestäsi jäi?

Oulu peli oli voitto. Se siinä on tärkeintä, kaikille jää voitosta aina onnistumisen fiilis. Parantamista on ihan yleisestikin ottaen tilanteiden pelaamisessa huolella loppuun; itsekin on tullut roiskittua palloa minne sattuu.

 

Lauantaina vastassa on Kiimingin Riento, joka on tämän kauden otteluissa ollut selvästi niskan päällä voittaen molemmat tähän mennessä pelatut ottelut, miten tämä viimeinen keskinäinen kohtaaminen käännetään RoNMKY:n voitoksi?

Samalla tavalla kaatuu Kiiminkikin, jos pelataan lujaa ja jokainen tilanne huolella molemmissa päissä. Toki jos Hervan Lauri iskee tauluun taas yli 30 pistettä olisi se meille suuri apu. (toimituksen huomio: Herva teki viime viikonloppuna Oulussa 36 pistettä)


Painaako Dementjeff ja kumppanit palloa alaspäin tulevana viikonloppunakin? Se ja paljon muuta selviää Keltakankaalla. 

 

Sunnuntaina on sitten vastassa kovin mahdollinen vastus mitä tällä kaudella lienee saatavilla eli sarjakärki ja vahvistuneena nousua tavoitteleva Äänekosken Huima. Millä mielin tuohon taistoon?

Huima on pelannut tosi hyvin! Ne pelaa hyvin molemmissa päissä kenttä, etenkin puolustus on ollut tilastojen mukaan aika rautaista. Varmana kova vastus, mutta kiva päästä pelaamaan niin tasokasta porukkaa vastaan.

 

Vielä loppuun koriksen ulkopuolelta: olit vuoden verran vaihdossa Yhdysvalloissa ja sinulle tuli siellä tutuksi amerikkalainen jalkapallo. Tulevana sunnuntaina pelataan yksi urheiluvuoden suurin tapahtuma Super Bowl eli amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarjan finaali. Nosta vapaasti kolme pointtia tulevan Super Bowlin ympäriltä:

1. Kannattaa ehottomasti kattoa vaikkei lajia seuraa, tosi hieno tapahtuma on kyseessä kaikkine puoliaika esityksineen.

2. New englandhan sen voittaa, mutta kiva nähdä onko Atlantasta haastetta.

3. New Englandin pelintekijä Tom Brady ratkaisee tämän vuotisen Super Bowlin. Kova taistelupari Bradyn ja Matt Ryanin välillä.

 

Kiitos Pyry ”Jeff Dement” Dementjeff kalliista ajastasi ja tsemppiä tuleviin koitoksiin. Yleisölle tervetuloa seuraamaan Lapin parasta korista paikan päälle! Lauantaina RoNMKY-KiiRi klo 15.00 ja sunnuntaina RoNMKY-Huima klo 13.00 Keltakankaan liikuntahallissa. Eikä oo hinnalla pilattu: aikuiset 3 euroa ja lippuhan sisältää kahvin! Lapset tuttuun tapaan veloituksetta matseihin.