NMKY

Miesten viikonlopusta jäi käteen voitto ja tappio kun sarjajohtaja Äänekosken Huima oli viikonlopun toisessa kamppailussa parempi luvuin 54-72.

Ennakkosuosikki Huima tuli otteluun kovaa ja laittoi kotijoukkueen siltaan ensimmäisellä kympillä. Ensimmäinen jakso murskaavasti 4-18 vieraille. Toisella jaksolla sama meno jatkui vielä muutaman minuutin ennen kuin Ronmkyn harvoihin onnistujiin kuuluneen Tuomas Kosusen henkilökohtaiset suoritukset avasivat kotijoukkueen kipsiä.

Puoliajalla eroa oli 17, joten kotijoukkueella ei ollut pelissä kuin voitettavaa. Kolmannella näyttikin että peliin tullaan vielä mukaan kun ero kävi kymmenessä pisteessä. Lenni Lassilan erinomainen puolustaminen oli yksi päivän ilonaiheista. Heitto ei tänään uponnut kuitenkaan eilisen malliin Huiman tiukassa puolustuksessa, mikä murensi haaveet eron kiinnikuromisesta. Neljäs jakso oli enemmän ja vähemmän pelailua. RoNMKY:stä maininnan ansaitsee Henri Kiviniemi, joka oli aktiivinen molemmissa päissä ja juoksi kenttää viimeistellen pari helppoa koria. Huima vei pisteet mennessään 54-72.

Valmentaja Martti Niemisen kommentit:

Vastustaja oli tänään parempi. Ei pystytty vastamaan fyysisyydessä, mistä kertoo esim. levypallotilastot, jotka hävittiin ihan pystyyn. Harva meidän jätkistä pääsi edes omalle tasolleen tänään.

RoNMKY:n pisteet:

Dementjeff 16
Kosunen 8
Jaatinen 7
Kujala 6
Kokkonen 6
Kiviniemi 5
Nieminen 2
Lassila 2
Herva 2