NMKY

Rovaniemen NMKY matkaa Mikkolan Vellun luotettavassa kyydissä viimeisen kerran tällä kaudella edustusjoukkueen toimesta. Bussin nokka suunnataan kohti Jyväskylää ja Äänekoskea. Hankalaa viikkoa perkaa ja varmasti yhtä hankalia pelejä ennakoi kiireinen Namikan multipelaaja Miska Kujala.

 

Viikonloppuna on edessä tämän kauden viimeiset vieraspelit. Miten valmistava viikko on sujunut?

Todella hankala viikko on ollut ja tulee olemaan! Treenaamme joukkueena tällä viikolla ainoastaan maanantaina ja perjantaina. Koulun kiireet sotkevat viikkoa melkoisesti. Itse olin maanantaina englannin ylioppilaskuuntelussa ja tässä viikolla on tullut muuten luettua tulevia kirjoituksia varten. Siihen päälle vielä torstaina penkkarit ja itse olen mukana myös vanhojen tansseissa, joten kiirettä pitää. Eipä ehdi pelejä ainakaan viikolla sen kummemmin jännittelemään!

 

Huima on tuttu parin viikon takaa, mutta HoNSUa ette ole vielä tällä kaudella kohdanneet. Millainen peli Honsua vastaan on ennalta luvassa ja entä miten viime Huima tappiosta lähdetään parantamaan?

Honsulla on paljon nuoria poikia, joten he varmasti juoksevat, mikä meilläkin on aina tavoitteena, eli se on entistä tärkeämpää tässä pelissä. Huima pelissä etenkin alku oli meiltä huono, joten tärkeintä on pelata omaa peliä heti alusta alkaen koko 40-minuuttisen ajan.


Miska "Mise" Kujalalla on edessä kiireinen loppuviikko; mies nähdään monilla eri parketeilla tulevien päivien aikana!

 

Kuten jo mainitsit sulla henkilökohtaisesti edessä varmasti vauhdikas ja ikimuistoinen loppuviikko. Millä miettein kohti viikonloppua?

Kyllä, kuten jo sanottua, penkkarit ja tanssit vielä edessä ennen reissua. Innolla odotan penkkareita ja vanhatkin on mukava tanssia uudelleen. Varmasti ikimuistoisia päiviä tulossa, pitää päivät kerrata läpi bussissa vielä kun pääsee hengähtämään.

 

Vielä loppuun viimeisen matkapelin kunniaksi, miten vietät matkat ja viisi vinkkiäsi matkalla viihtymiseen?

Bussimatkoilla yleensä joko kuuntelen musiikkia tai nukun, ja aina kun mahdollista liityn mukaan korttipeleihin. Bussissamme yleensä syntyy myös mielenkiintoisia keskusteluja erinäisistä aiheista, joihin liityn mukaan tai sitten vain kuuntelen.

1.       1. Kuulokkeet, jotta voi halutessaan uppoutua omaan rauhaan.

2.      2.  Pelikortit; mukavaa ajanvietettä porukassa.

3.       3. Tyyny; itse ainakin pystyn nukkumaan bussissa varsin hyvin.

4.       4. Kirja on hiljaisilla hetkillä oiva ajanviete tapa bussissakin.

5.       5.  Keskustele muiden kanssa, opit aina jotain uutta; meidän reissuilla ei välttämättä mitään tärkeää…

 

 

Kiitos Miskalle ajasta ja oikein mukavaa penkkari- ja vanhojen päivää! Namikan mediatiimi pyrkii päivittelemään sosiaalisen median kanavia matkan aikana. Rovaniemi vaikenee, mutta vain hetkeksi! Pysykää kuulolla.

HoNSU-RoNMKY la 18.2 klo 18.00 Kypärämäen koululla

Huima-RoNMKY su 19.2 klo 14.00 Äänekosken liikuntatalolla