NMKY

Rovaniemen NMKY ry hakee vastuuvalmentajia ja apuvalmentajia kaudelle 2022-2023 (elokuu-kesäkuu)!

RoNMKY:ssa pääset kehittymään valmentajana ja saat työhösi valmennusvastaavan tuen. Uudet valmentajat perehdytetään kauden alussa RoNMKYn toimintaan. RoNMKYn valmentajat saavat käydä valmennustyön ohessa seuran tai Koripalloliiton valmennuskursseilla maksutta. Toivomme lajitaustaa koripallosta, mutta etenkään pienten pelaajien valmentamisessa se ei ole edellytys.  

Vastuuvalmentajaksi voi hakea henkilö, jolla on aiempaa valmennus- tai ohjaustaustaa / pedagogista osaamista tai vahvaa lajiosaamista esimerkiksi oman urheilu-uran kautta. Vastuuvalmentajaksi voi hakea 2006 tai aiemmin syntynyt. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kiinnostusta osallistua seuran toimintaan. Valmentajille maksetaan tuntiperusteinen valmennuspalkkio, joka muodostuu valmennuskokemuksesta ja koulutustaustasta. Vastuuvalmentaja vastaa joukkueen kausisuunnitelmasta ja siitä että harjoituksissa on aina valmentaja paikalla.

Apuvalmentajaksi voi hakea kuka tahansa valmennuksesta kiinnostunut 2008 tai aiemmin syntynyt. Apuvalmentaja pääsee tutustumaan valmentamiseen ja on täysipainoinen joukkueen valmennustiimin jäsen, ilman vastuuta joukkueen toiminnasta. Apuvalmentajille maksetaan kertaperusteinen valmennuspalkkio.

Täyttämällä tämän kyselyn hyväksyt, että lomakkeen tietoja käytetään valmentajarekryssä ja yhteydenotossa valmennusasioihin liittyen. Lomakkeen tiedot poistetaan valmentajarekryn päätyttyä.

Täytä hakemus 31.5. mennessä täällä! Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä henkilökohtaisesti.
 
Lisätiedot:

Shahram Khan, valmennusvastaava (puh. 044-980 5380)
Tanja Sipola, puheenjohtaja (puh. 040-849 6104)